Om mig

Hej,

Stolt soffpotatis efter Tunnelrun 2014
Stolt soffpotatis efter Tunnelrun 2014

Vad kul att du har hittat hit! Kanske är du en sån som tränar jättemycket, kanske har du precis börjat eller så har du ännu inte tagit första steget. Alla är lika välkomna hit. Vi kan alla inspireras av och inspirera varandra.Jag brukade vara en riktig soffpotatis. Det var jag och chipspåsen och chokladbollarna i vått och torrt. Jag rörde sällan på mig mer än jag måste och min kropp började hindra mig i vardagen.

Så en dag sommaren 2013 bestämde jag mig för att lära mig att springa 5km. Jag gick ut och sprang och lyckades ta mig runt 2 km på 18 minuter. Ni kan ju gissa hur slut jag var efter den rundan.

Samma dag laddade jag ner en av alla ”lär dig att springa 5km”-appar som finns och följde den. Inte slaviskt eftersom livet med två små barn och jobb och allt kom i vägen ibland men jag prickade av alla lektioner en efter en. Dessutom köpte jag ett gymkort och började ta VARJE möjligt tillfälle att träna. Och plötsligt… en dag sprang jag 5km. Det tog väl runt 45 minuter. Det gick inte fort MEN DET GICK!

Nån månad senare sprang jag en mil för första gången och fick ÄNTLIGEN den där endorfinkicken alla pratat om. Jag var fast.

Jag är inte ute efter snabba framgångar, jag är ute efter en långsam hållbar förändring. Bloggen är ett sätt att kunna följa den förändringen. Här skriver jag om min träningsvardag och de lopp jag roar mig med på vägen.

Jag hoppas att du vill följa mig på vägen. Alla hejjarop mottages tacksamt!

/Ida

För dig som vill läsa mer om hur jag kom igång rekommenderar jag det här inlägget: Hur jag kom igång

banner

För dig som vill samarbeta med mig eller skicka mig produktprover och annat roligt  säger jag bara BRING IT ON! Maila mig på denspringandesoffpotatisen@gmail.com så pratar vi mer.

 

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s