Ska jag skaffa ”riktig” PT?

Hej! Hur har ni det? Jag har halsont och en känsla av att vara på väg att bli sjuk i kroppen. Är ändå tacksam över att jag varit frisk så länge i höst. Om jag vilar och tar det lugnt några dagar hoppas jag att det här går över snart.

I helgen var det fantastiskt fint väder. Jag var ute och gick en massa och sprang ett kortare pass också. Och så var jag på 40-årsfest och dansade (ok rörde mig i takt till musiken) i några timmar också. Hej bästa formen av vardagsmotion. Det var en fin helg det här. På alla sätt och vis.

 

Jag hittade ingen träningsbild så ni får en glad-bild istället.
 
Förra veckan var däremot inte så kul. Av olika anledningar som jag väljer att inte skriva här har jag avslutat min online-coachning med Lofsangruppen. Förra omgången jag var med var fantastisk, den här gången kändes det inte lika bra.

Så nu har jag sneglat lite på PT-upplägget på mitt gym.  Det känns väldigt seriöst att ha en ”riktig” PT. Seriöst och dyrt. Dubbelt så dyrt som online-coachningen. Men å andra sidan, om det fungerar är det ju värt det.  Tror ni att det räcker att ha PT varannan vecka? För det har jag råd med. Jag tänker att veckan man har PT så tränar man ju med hen och får inspiration. Och veckan när man inte har PT måste man ju träna för att kunna visa resultat veckan efter. Hmmm, ska fundera ett varv till.

Vi avslutar med något roligt. Tyckte att det här klippet var fruktansvärt roligt och spot on.

Annonser

5 reaktioner till “Ska jag skaffa ”riktig” PT?

  1. Du tränar väl på Sats?
    Jag har köpt 10 st PT30 och det tycker jag funkar kanon! Då drar jag till gymmet, värmer upp själv ett tag och sedan river jag och min PT av 30 min styrka tillsammans. Ska köra en gång i veckan fram till i början av december, och då räknar jag med att jag kommit igång rätt bra och kan träna oftare på egen hand så vi kanske kan köra varannan vecka istället.
    PT30 är ju också dyrt, men värt tycker jag för att komma igång med ett bra träningsupplägg…

  2. Jag har PT en gång i månaden och det räcker för att jag skall få inspiration och motivation i styrketräningen. I Stockholm finns det ju dessutom så många roliga PT lösningar, tex Träna Ute eller kanske någon som verkligen är specialist (jag tränar tex för Jose Nunez som är toppenbra på funktionell och lekfull styrketräning).

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s